Icebear


Een bedrijf met een circulaire visie

Icebear produceert groene energie, warm water en palletblokken. InPro Natuurlijk ondersteund Icebear op het elektrisch gebied, daarbij moet u denken aan uitbreiding van de bestaande elektrische infra, het verduurzamen van de verlichting maar ook dagelijksonderhoud van de elektrische installatie.  

 

 

FC Twente Skyboxen


Elektra en verlichting

 

Met enige regelmaat zijn wij aan het werk bij de grootste voetbalclub uit de regio Twente: FC Twente. In de Grolsch Veste hebben wij diverse skyboxen voorzien van nieuwe elektra, Utp en verlichting.

 

 

Zonnepanelen Hengelo


Maart 2021

Beging 2021 (Maart) hebben wij zonnepanelen op een woning in Hengelo geinstalleerd en afgerond. Deze installatie is van ontwerp tot aan realisatie door InPro Natuurlijk gedaan.

 

Sportveld verlichting 10-2020


Bergeijk

Voor deze club hebben wij de complete installatie mogen uitvoeren in samenwerking met Sportverlichting.com en JS-montage. Een project met alle facetten zoals kabel berekeningen, graafwerkzaamheden, kabels trekken, kast plaatsen & installeren en testen.

Zonnepanelen Hengelo 10-2020


Eind 2020 (Okt) hebben wij zonnepanelen op een vrijstaande woning in Hengelo geinstalleerd en afgerond. Deze installatie is van ontwerp tot aan realisatie door InPro Natuurlijk gedaan.

RSS