Wij zijn InPro Natuurlijk, een jong team dat ontwerpt en realiseert veilige duurzame installaties op het gebied van LED verlichting, industriele automatisering, Zonnepanelen & laadpaal installaties, Schakel en verdeel inrichting onder andere meterkasten. Wij bieden op installatiegebied een breed pakket van mogelijkheden aan. Gaat u verbouwen, nieuwbouwen of is er onderhoud nodig of bent u opzoek naar een duurzame installatie dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

  • Engineering en ontwerp
  • Verdeel en schakel inrichtingen.
  • Industriele automatisering 
  • Zonnepanelen en laadpaal installaties, 
  • LED verlichting, terrein en gebouw verlichting
  • NEN 3140 inspecties en keuringen
  • Grond bewerking t.b.v. de elektrische installaties

Wij begeleiden uw idee of plan tot werkelijke uitvoeren. Ontwerpen, tekeningen maken, adviseren, offertes, coördineren en uitvoeren van het project hebben wij allemaal in huis. InPro Natuurlijk staat garant voor zijn betrouwbaarheid en persoonlijke benadering. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. 

Ons team bestaat uit vaste werknemers en daarnaast werken wij samen met diverse andere bedrijven zoals Powerspex, Veldhuis Elektrotechniek enz. Wij werken zowel regionaal als landelijk.

Wij werken voor ontwikkelaars, bedrijven en particulieren.

Foto van Peter Tibben
Peter Tibben

Meewerkend eigenaar / Technisch adviseur

De drijvende kracht van de organisatie, vol energie om van uw probleem een uitdaging te maken om uiteindelijk een mooie prestatie neer te zetten. Peter heeft veel kennis van zaken en liep van jongs af aan al mee met zijn vader welke InPro heeft op gestart. Peter algemeen verantwoordelijk binnen InPro Natuurlijk en houdt zich voornamelijk bezig met de technische deel van de organisatie.

Foto van Mike van Onselen
Mike van Onselen

Meewerkend eigenaar & Sales

Altijd goed gemutst en gaat geen uitdagingen uit de weg. Heeft kennis van zaken en weet van aanpakken. Mike is verantwoordelijke voor alle commerciële activiteiten binnen InPro Natuurlijk B.V.

Foto van Dion Vonkerman
Dion Vonkerman

1ste Monteur Elektrotechniek

Dion is sinds November 2022 bij ons in dienst gekomen als monteur, heeft een vliegende start gemaakt en door gegroeit naar 1ste monteur. Hij heeft het afgelopen jaar veel geleerd en bijscholing gevolgd. Dion is NEN3140 gecertificeerd en volgt momenteel een opleiding ontwerp en realisatie op het gebied van elektrotechnische installaties.

Foto van J. Kits
J. Kits

Monteur Elektrotechniek

Jasper heeft in de zomer van 2023 zijn elektrotechnische opleiding MBO Niveau 4 afgerond en is sinds Juli 2023 bij ons in dienst. Jasper houdt van elektrotechnisch uitdagingen en zijn kennis komt hier in goed van pas.

Een gezellig team met diverse ervaringen en achtergronden die een optimistische kijk hebben op de energy ontwikkelingen.