InPro natuurlijk B.V.

Wij brengen het gemak van buiten bij u naar binnen op het vlak van installatie werk, groen & grond werk. Daarbij moet u denken aan:

  • Zonne energie, 
  • LED verlichting,
  • Wateropslag systemen,
  • Wind energie, kleine windturbines, 
  • Grond & groen bewerking.

Wij begeleiden uw idee of plan tot werkelijke uitvoeren. Ontwerpen, tekeningen maken, adviseren, offertes, coordineren en uitvoeren van het project hebben wij allemaal in huis. Inpro Natuurlijk staat garant voor zijn betrouwbaarheid en persoonlijke benadering. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. 

Wij helpen u graag verder om uw plan tot realiteit te brengen. Hoe mooi zou dit zijn als wij hiermee ook nog eens de volgende generatie kunnen dienen, toch?

Ons team bestaat uit vaste werknemers en daarnaast werken wij samen met diverse ZZPérs  en andere bedrijven. Wij werken zowel regionaal als landelijk.

Wij werken voor ontwikkelaars, bedrijven en particulieren.

Foto van P.Tibben
P.Tibben

Meewerkend eigenaar / Technisch adviseur

De drijvende kracht van de organistatie, vol energie om van uw probleem een uitdaging te maken om uiteindelijk een mooie prestatie neer te zetten. Wij helpen u, om van uw idee of uw concept een inzichtelijk en werkbaar plan te maken en regelt dit plan van A tot Z en gaat hierbij graag de samenwerking met u aan.

Foto van Montage J&S
Montage J&S

Meewerkend partner

Montage J&S is een betrouwbare partner die graag het voortouw neemt om de verandering die er bij u gedaan dienen te worden uit te gaan voeren. Zij hebben doordachte praktische ideeën om uw uitdagingen uit te werken en goed af te ronden. Welke waardevol is om bij iedere klus er samen weer iets moois te maken. kijk ook eens op hun website: www.montage-js.nl

Een team met diverse ervaringen en achtergronden die een optimistische kijk hebben.