Wij zijn InPro Natuurlijk, een jong team dat realiseert duurzame en veilige installaties op het gebied van LED-verlichting, Sportveldverlichting, Zonnepanelen installaties, Laadpaal installaties, Verdeel en Schakel inrichting onder andere meterkasten. Wij bieden op installatiegebied een breed pakket van mogelijkheden aan. Gaat u verbouwen, nieuwbouwen of is er onderhoud nodig of bent u opzoek naar een duurzame installatie dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

  • Verdeel en schakel inrichtingen.
  • Zonne energie, 
  • LED verlichting,
  • NEN 3140 inspecties en keuringen
  • Grond bewerking t.b.v. de elektrische installaties

Wij begeleiden uw idee of plan tot werkelijke uitvoeren. Ontwerpen, tekeningen maken, adviseren, offertes, coördineren en uitvoeren van het project hebben wij allemaal in huis. InPro Natuurlijk staat garant voor zijn betrouwbaarheid en persoonlijke benadering. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. 

Ons team bestaat uit vaste werknemers en daarnaast werken wij samen met diverse andere bedrijven zoals keurenmontage J&S. Wij werken zowel regionaal als landelijk.

Wij werken voor ontwikkelaars, bedrijven en particulieren.

Foto van P.Tibben
P.Tibben

Meewerkend eigenaar / Technisch adviseur

De drijvende kracht van de organistatie, vol energie om van uw probleem een uitdaging te maken om uiteindelijk een mooie prestatie neer te zetten.

Foto van M. van Onselen
M. van Onselen

Mee werkend eigenaar & Sales

Altijd goed gemutst en gaat geen uitdagingen uit de weg. Heeft kennis van zaken en weet van aanpakken.

Foto van Dion Vonkerman
Dion Vonkerman

Monteur in opleiding

Dion is sinds November 2022 bij ons in dienst gekomen als monteur en heeft een vliegende start gemaakt. Met zijn geringe ervaring in onze branche heeft hij de afgelopen maanden veel geleerd en gaat natuurlijk nog veel meer leren. Vanaf September start Dion met een opleiding tot 1 monteur Elektrotechniek en dan is hij nog lang niet klaar met uitleren.

Een gezellig team met diverse ervaringen en achtergronden die een optimistische kijk hebben op de energy ontwikkelingen.